Historia OLIVERAS FOTÒGRAF

Oliveras fotògraf

L’empresa familiar va néixer al març del 1958 a Caldes de Malavella  amb el nom de Foto Oliveras i es dedicà a la fotografia professional. L’agost del 1981, Santi Oliveras, fill dels fundadors, va obrir una nova botiga al carrer barraquetes de Cassà de la Selva, sota la denominació d’Oliveras Fotògraf

L’empresa es dedica a la fotografia professional, industrial i social. Ofereix un ventall de possibilitats i serveis com ara: fotos de carnet, realitzacions d’estudis fotogràfics per a totes les edats, reportatges, casaments, batejos, comunions, revelats digitals i/o analògics, còpies de vídeos a DVD…i altres productes referents a la fotografia.

El pas a les noves tecnologies ha estat complex i costós, però, assistint a seminaris i congressos, hem aconseguit compaginar els cursos de formació amb el treball diari, cosa que ens ha permès posar-nos al dia i ser capdavanters en la nostra tasca com a professionals.

Santi i Rosa Mª

A partir del 2009 posarem en pràctica cursos de formació personalitzats per a aquells clients que tinguin dubtes en la utilització de les seves càmeres. Desitgem que, per molts anys més, poguem seguir compartint la nostra tasca professional amb tots vosaltres.